14 C
Berne
jeudi 13/06/2024
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

La Rédaction

3853 ARTICLES
0 Commentaires

Kërcënimi i Presidentit të Bjellorusisë Lukashenko

Presidenti i Bjellorusisë Alexander Lukashenko kërcënoi t’u bllokojë vendeve evropiane mundësinë për të kaluar përmes territorit të Bjellorusisë nëse vendosen sanksione ndaj vendit të...

Qeveria zvicerane vendos: Swisscoy në Kosovë deri në vitin 2023

Qeveria zvicerane vendos: Swisscoy në Kosovë deri në vitin 2023Berne, 4 qershor -Këshilli Kombëtar – me 105 vota pro, 77 kundër dhe 5 abstenime...

Zvicra një partneri kyc me projekte të OKB-së në Shqipëri

Zvicra një partner kyc me projektet  per zhvillimi të OKB-së në ShqipëriGjenevë, 1 gusht -Qeveria Zvicerane është njëri nga partneret ky në projektet e...

Latest news

- Advertisement -spot_img