22.3 C
Berne
mardi 23/07/2024

Presidenti shqiptar pret humanistin dhe biznesmenin nderkombetar Lazim Destanin

Tirane, 23 shtator -Sot jumanisti ybe i njihur dhe biznesmeni me renome nderkombetare z.Lazim Destani i ka bere një vizitë uruese te Presidenti i Republikës së Shqipërisë, z. Bajram Begaj, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

«Kisha nderin dhe kënaqësinë të takoja dhe ta uroja Presidentin ecri shqiptar z.Begaj. Përmes kësaj vizite, Presidentit Begaj i shpreha urimet e mia më të mira e të përzemërta për postin e tij të ri duke i uruar shëndet dhe suksese në këtë detyrë të rëndësishme në krye të vendit. Njohja e më hershme me z. Begaj i dha ngrohtësi të veçantë këtij takimi… » ka thene z.Destani pas takimit me presidentin per gazeten zvicerane Le Canton27.ch

Ne vazhdim z.Destani nga ky takim ka shtuar se « Jam me besimin e plotë se z. Begaj duke qenë një ushtarak karriere, mjek dhe njeri me integritet, do ta përmbushë me profesionalizëm të lartë detyrën e tij si President i Republikës. »

«I shoqëruar nga disa anëtarë të Këshillit Koordinues të Diasporës, patëm rastin ta njoftojmë Presidentin në përgjithësi mbi aktivitetet e KKD si dhe diskutuam aspekteve të ndryshme mbi rolin e KKD-së. Me këtë rast gjithashtu biseduam në përgjithësi mbi çështje të ndryshme që lidhen me Diasporën tonë gjithandej nëpër botë. » ka shtuar biznesmeni nderkombetar.

Presidenti Begaj e çmoi lart punën ndër vite që po bën Këshilli si dhe ofroi mbështetjen e plotë institucionale për punën e mëtejshme të KKD-së. kësaj vizite, Presidentit Begaj i shpreha urimet e mia më të mira e të përzemërta për postin e tij të ri duke i uruar shëndet dhe suksese në këtë detyrë të rëndësishme në krye të vendit.

Sipas Destanit «nohja e më hershme me z. Begaj i dha ngrohtësi të veçantë këtij takimi. Jam me besimin e plotë se z. Begaj duke qenë një ushtarak karriere, mjek dhe njeri me integritet, do ta përmbushë me profesionalizëm të lartë detyrën e tij si President i Republikës. »

Gjatë këtij takimi me delegacionin nga diaspora, Destani ka thene se «ky ishte nje rast i mire per ta njoftuar Presidentin në përgjithësi mbi aktivitetet e KKD si dhe diskutuam aspekteve të ndryshme mbi rolin e KKD-së. Me këtë rast gjithashtu biseduam në përgjithësi mbi çështje të ndryshme që lidhen me Diasporën tonë gjithandej nëpër botë. Presidenti Begaj e çmoi lart punën ndër vite që po bën Këshilli si dhe ofroi mbështetjen e plotë institucionale për punën e mëtejshme të KKD-së. »

Derniers articles