20.4 C
Berne
mardi 18/06/2024

Gjenevë, Droga e re vdekjeprurëse Crack shkakton viktimen e parë

Gjenevë, 10 tetor -Droga me re re ne Gjenvë, qe njihet me merin  « srack » si nje lloj droge me e sert pka shktruar shetesim ne Zvicer sidmos tek prinderit e te rinjve. Kjo ka perfhsire edhe Gjenvën. Keshut drama e fundit ndodhji në rajonin e Liqenit të Gjenevës k droga Crack mori viktimen e parë, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch.

 « Është vërtet m…kjo lloj e drgoges » thotë një konsumues i saj. Kjo drogë shumë e varur mbërriti dy vjet më parë në fund të liqenit të Gjenevës. Konsumatorët tani kanë vdekur, konfifrmon një shoqatë për parandalimin e rreziqeve të lidhura me drogën, fillimishjt konsumatorë e ne fund viktimë..

Linja e parë, shoqata që menaxhon ambientet e injektimit Quai 9, në fund të liqenit të Gjenevës, e konfirmoi këtë të dielën. Crack vepron si « një pikë shumë » për përdoruesit që kanë « disa vite, madje edhe dekada » varësi nga droga të ndryshme pas tyre. Zemrat ose veshkat e tyre po dështojnë, shpjegon Thomas Herquel, kreu i Première Ligne.

Këshilli Shtetëror i Gjenevës nis një plan veprimi për crack Reduktimi i rrezikut Këshilli Shtetëror i Gjenevës nis një plan veprimi për crack Crack mbyt tregtarët dhe terrorizon banorët e rrethit Grottes të Gjenevës

Është ferr ditë e natë Crack mbyt lagjen Les Grottes të Gjenevës Gjithçka që duhet të dini për crack-in, ilaçin që po mundon Zvicrën Varësia, efektet, historia Gjithçka që duhet të dini për crack-in, ilaçin që po mundon Zvicrën. Por është shumë e vështirë të përcaktohet sasia e numrit të vdekjeve të shkaktuara nga marrja e krak, pasi kjo substancë nuk vret drejtpërdrejt. Sidomos shkakton sulme në zemër. Ec pa u lodhur Tymosja e kristaleve të çarjes e lodh trupin, duke çuar në humbje mbresëlënëse në peshë, deri në 20 kilogramë në 15 ditë, dëshmon shoqata për parandalimin e rreziqeve të lidhura me drogën.

Derniers articles