12.1 C
Berne
dimanche 23/06/2024

Kryeministri shqiptar Kurti ka arrite ne Davos, te enjten do jete pjese e panelit para pjesemarresve te WEF. Ka filluar talimet me personalitetet boterore

Davos, 17 janar -Kurti merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar sot për në Zvicër për të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

Ndërkaq, në ditën e parë të qëndrimit në Zvicër, kryeministri Kurti së bashku me ministrin e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, shefin e kabinetit, Luan Dalipi, këshilltarin politik për teknologjinë informative, Lulëzon Jagxhiu, dhe këshilltarin politik të Ministrja e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Gearda Demiraj do të flasë në Samitin e Investitorëve në Cyrih, të organizuar nga Qeveria e Kosovës.

Kryeministri shqiptar Kurti ka arrite ne Davos, te enjten do jete pjese e panelit para pjesemarresve te WEF

Davos, 17 janar -Kurti merr pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar sot për në Zvicër për të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

Ndërkaq, në ditën e parë të qëndrimit në Zvicër, kryeministri Kurti së bashku me ministrin e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, shefin e kabinetit, Luan Dalipi, këshilltarin politik për teknologjinë informative, Lulëzon Jagxhiu, dhe këshilltarin politik të Ministrja e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Gearda Demiraj do të flasë në Samitin e Investitorëve në Cyrih, të organizuar nga Qeveria e Kosovës.

 

Derniers articles