12.5 C
Berne
mardi 21/05/2024

Ja cilat foshnje kanë lindur të parat në vitin 2023…

Bernë, 1 janar -Shumë familje zvicerane e nisën vitin e ri me një familjar të ri. Foshnja e parë e vitit të ri është Josias nga kantoni Aargau. Foshnjat e para të vitit 2023 Janina dhe Joonis kanë lindur në orën 12:01 të mëngjesit! ka raportuar Blick.ch transemton Le Canton27.ch

Derisa Zvicra festoi fillimin e vitit me fishekzjarre dhe shumë shampanjë, disa familje me fat e nisën vitin e ri me një familjar të ri. Dy fëmijët Yoonis dhe Janina lindën në orën 12:01 të mëngjesit në Spitalin Kantonal St. Gallen dhe në Spitalin Kantonal të Lucernit – askush nuk do ta kryejë këtë së shpejti.

Foshnja e parë që pa dritën e ditës në Aargau në vitin 2023 ishte Josias i vogël, i cili lindi në orën 12:42 të mëngjesit në Spitalin Kantonal të Aaraut. Në orën 1:25 të mëngjesit, Nuria e vogël lindi në spitalin kantonal Baden AG. Sipas njoftimit të spitalit, lindja ka qenë jashtëzakonisht e shpejtë.

Nëna ishte në spital më pak se gjysmë ore para se të lejohej të mbante Nurinë e saj në krahë. “Pak shtytje, kaq”, thotë mamia e pranishme në lindje.

Elina lindi në orën 3.31 të mëngjesit në spitalin kantonal në Winterthur dhe në Gjenevë ishte Arthus që prindërit e tij u lejuan të përqafoheshin për herë të parë në orën 1.55 të mëngjesit.

 

Derniers articles