3.6 C
Berne
samedi 9/12/2023

Trendafilova qe nuk do pritet me trandafila, si kryetare e Dhomave të Specializuara të Kosovës qe do ta vizitoj Prishtinen ne fund te ketij muaji

Hage, 16 nentor -Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Gjykatëse Ekaterina Trendafilova, do të mbajë një takim me përfaqësues të shoqërisë civile në Prishtinë në kuadër të Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim. Në këtë takim ajo do të flasë për zhvillimet aktuale në DHSK si dhe do t’u përgjigjet pyetjeve, kunjane ftuar edhe gazetarët të marrin pjesë në aktivitet. Esgte njevgje sigurt se  Trendafilova ne Kosove nuk do pritet me trandafila, shkruan gazeta zvicerane ne shqip Ke Canton27.ch

Ky takim ndërveprues organizohet në kuadër të Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim të DHSK-së. Aktivitet i Programit për Komunikim dhe Ndërgjegjësim në Hotelin Sirius në Prishtinë
29 nëntor, 14 :30 – 16 :00
Ju lutemi mbani parasysh se në sallë nuk do të lejohen aparate fotografike dhe të filmimit
Aktiviteti do të transmetohet drejtpërdrejt dhe të gjithë gazetarëve do t’u dërgohet lidhja në internet për të pasur qasje të menjëhershme në incizimin me video. Fotografi nga aktiviteti do t’u vihen në dispozicion mediave të interesuara pas përfundimit të aktivitetit, sipas kërkesës.
Takimi do të mbahet në gjuhën angleze, me përkthim simultan në shqipe dhe serbishte.
Pjesëmarrja është e mundur vetëm me regjistrim paraprak.

Për të marrë pjesë në aktivitet nevojitet regjistrim paraprak. Për këtë arsye, ju lutemi përfaqësuesve të interesuar të medias të regjistrohen paraprakisht duke dërguar mesazh elektronik (email) në adresën mediaKSC@scp-ks.org deri të martën, 21 nëntor, në ora 17 :30, ku të shënojnë emrin dhe mbiemrin, median që përfaqësojnë dhe të dhënat e kontaktit.

Derniers articles

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset 08 dhjetor 2023| 00:27 Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e...

Amerika i kthen shpindën. Ukraina i kthet Zvicres.. Ignazio Cassis dëshiron të rindërtojë Ukrainën

Brrne, 8 dhjetor -Këshilli Federal dëshiron të kontribuojë në rindërtimin e Ukrainës në shumën prej gjashtë miliardë frangash. Por ndryshe nga sa ishte planifikuar,...

OKB, UNESCO e njeh traditën e iftarit të Ramazanit si trashëgimi kulturore

Gjeneve, 8 dhjetor -Agjencia kulturore e OKB-së e njohu të mërkurën iftarin, vaktin që prish agjërimin gjatë muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit, në...

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj në Zvicër dhe Liechtenstein-APES (The Foreign Press Association in Switzerland and Liechtenstein) me...

Zvicër, Këshilli Federal vendos të përgatisë një mandat negociues me Bashkimin Evropian

Bernë, 7 dhjetor -Këshilli Federal udhëzon FDFA të zhvillojë një mandat negociues me Bashkimin Evropian Në mbledhjen e tij të 8 nëntorit 2023, Këshilli...