22.3 C
Berne
mardi 23/07/2024

Hapet një tjetër shkollë e gjuhës shqipe në Zvicër

Shkolla Shqipe në Zvicër vazhdon me hapjen e pikave të reja shkollore, këtë të shtune me datën 13 nëntor 2021 u inagurua një tjetër klasë e gjuhës shqipe në komunën Aigle, të Kantonit Wadt, të Zvicrës.

Në prag të festave të Nëntorit (Ditës së Alfabetit dhe Ditës së Flamurit) Shkolla Shqipe në Zvicër së bashku me prindërit shqiptarë edhe njëherë dëshmoi se prindërit shqiptarë janë të interesuar t`i dërgojnë fëmijët e tyre në gjuhën amtare.

Kësaj radhe ishte hapja e shkollës shqipe në Aigle, të Kantonit Wadt.

Prandaj kanë të drejtë të gëzohen nxënësit: Engjellusha, Elisa, Agnesa, Anisa, Andi, Klaydi, Blendi, Lorisi, Eliza, Adrijoni, Dea, Ardona të cilët filluan mësimet në klasën e mësueses Ardita Abazit.

Në ditët në vazhdim priten edhe nxënës të tjerë të regjistrohen në këtë pikë shkollore.Image

 

Derniers articles