24.5 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Universiteti i Gjenevës (UniMail) hap një qendër shqyrtimi para provimit

Gjenevë, 9 janar (Drita Maliqi) -Nesër fillojne provimet universitare dimërore. Për të qenë në gjendje t’i nënshtrohen testeve, të cilat do të zhvillohen personalisht, studentët duhet të tregojnë dëshmi të vaksinimit, kurimit ose test negativ, njfotn gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Për të bërë gati studentët për të dhënë provimet e tyre, qendra e testimit Uni Mail është funksionale të shtunën.

Megjithatë, qendrat e testimit në Gjenevë janë të mbingarkuar dhe afatet për emërimet dhe marrjen e rezultateve tani numërohen me ditë. Për të zbutur këtë problem, Universiteti i Gjenevës ka njoftuar se qendra e testimit Uni Mail do të jetë e hapur këtë të shtunë, nga ora 10:00 deri në orën 16:00.

Sipas “Tribune de Genève”, do të kryhen analizat e pështymës, rezultatet e të cilave do të komunikohen brenda 24 orëve dhe do të qëndrojnë të vlefshme për 72 orë. Kjo duhet t’i lejojë studentët të fillojnë me qetësi provimet të hënën. Gjatë testimit nxënësit duhet të jenë të maskuar. Nëse distancat mund të respektohen, maska ​​mund të hiqet gjatë provimeve me gojë.

Derniers articles