24.5 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Paris MATCH publikon foto të princesësh Geraldinë me rastin e ditelindjes

Bernë, 4 nentor -« Princesha Geraldina e Shqipërisë i mush 1 vit, foto të bukura për ditëlindjen e sa » (La princesse Geraldine d’Albanie a 1 an, de belles photos pour son anniversaire) me kete titull agzeta e nkhur franceze Paris MATCH ka pulbikuar disa foto me rastine editleindjes se pricesesh se vogle Ela, e bija e princesesësh se madhe -Geralidinës, shkruan gazeta zvicerane në ship Le Canton27.ch 

 

La princesse Geraldine d'Albanie avec ses parents le prince Leka II et la princesse Elia à Tirana, le 22 octobre 2021Princesha Geraldina e Shqipërisë zbulon tortën e ditëlindjes me prindërit Princ Leka II dhe Princeshë Elia në Tiranë më 22 tetor 2021 Princi Leka II i Shqipërisë dhe bashkëshortja e tij.

Princesha Elia publikuan një seri fotosh për të shënuar ditëlindjen e parë të vajzës së tyre, Princeshës Geraldine. Princi Leka II dhe Princesha Elia e Shqipërisë nuk janë dorështrënguar me klishetë e fëmijës së tyre të vetëm.

Me rastin e 1-vjetorit të princeshës së tyre të vogël Geraldine, pretendenti i kurorës shqiptare dhe bashkëshortja e tij organizuan një fotosesion më 22 tetor 2021 në Rezidencën Mbretërore në Tiranë ku jetojnë. Dhe kanë zgjedhur të zbulojnë një mori fotosh të realizuara atë ditë. Le gâteau du 1er anniversaire de la princesse Geraldine d'Albanie à Tirana, le 22 octobre 2021La princesse Geraldine d'Albanie avec ses parents le prince Leka II et la princesse Elia à Tirana, le 22 octobre 2021

Derniers articles