17.9 C
Berne
samedi 20/07/2024

Ja pse i duhet Prishtines ky njeri dhe ja pse u votua me se shumti Arben Vitia per kryetar i ardhshem i kryeqytetit te Kosoves

Ministri aktual i Shëndetësisë, Arben Vitia do të jetë kandidat për kryetar të Prishtinës, nga Lëvizja Vetëvendosje, në kuadër të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit.

Me 17 shkurt qyrterdt e Prishti es kane rastin vetem mectre shifra, duke votuar kandidatin nr 126 Arben Vitia mun t’i beni ndryshimin duke i siguruar wytetitvte huaj nje qender moderne, me perspektive dhe siguri per te gjithe, shkruan gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Ja pse i duhet Prishtines njeri dhe ja pse do ta votojne Arben Vitine per kryetar te ardhshem te kryeqytetit te Kosoves

Detera e ministrit të shëndetësisë është në vetvete një detyrë me privilegj dhe përgjegjësi të lartë. Mua mu dha besimi nga kryeministri Kurti dhe pata privilegjin që t’i shërbejë me gjithë fuqinë që disponojë popullit që i përkas në një kohë të vështirë, të dhimbshme dhe me sakrifica. U jam mirënjohës për jetë për besimin e dhënë dhe mbështetjen e dhënë. Jo përvojë na ka transformua të gjithëve pa përjashtim. Por mbi të gjitha në aspektin njerëzor kjo ka qenë pasuria më e madhe që e kam përfituar si qenie njerëzore, mjek, si politikan, si qytetarë i atdheut tonë të përbashkët. Unë sot po e përmbyll angazhimin tim në këtë detyrë me të cilën më pati ngarkuar kryeministri Kurti ndaj të cilit do të jem mirënjohës jo vetëm për besimin por edhe përkrahjen e parezervë. “Unë po ia transferoj përgjegjësinë stafit të ministrisë dhe në nivelin politik, zëvendësministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha me bindjen e thellë se puna dhe angazhimi do të vazhdojnë në plotëni”, u shpreh Vitia.

Arben Vitia tha se tani e tutje fokusin do ta ketë tek kryeqytetit meqë tashmë synon të jetë kryetar i komunës së Prishtinës.

Derniers articles