16.6 C
Berne
lundi 15/07/2024

Policia zvicerane gjashte kosovare. Ju Konfiskohen 35 kg. droge dhe 80 mijë franga

Berne, 9 mars -Policia e kantonit të Friburgut ka arritur të gjurmojë dhe shkatërrojë një rrjet të trafikut të drogës. Janë konfiskuar 35 kilogramë lëndë narkotike dhe rreth 80 mijë franga, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch duke ju teferuar burimeve te policise kantonale

Raportohet rreth tetëdhjetë persona, prej te cileve policia ka arrestuar gjashtë persona janë arrestuar.

Policia e kantonit të Friburgut zbuloi një rrjet të trafikut të drogës! U konfiskuan 35 kilogramë lëndë narkotike dhe rreth 80 mijë franga. Droga e konfiskuar përfshinte 2.5 kilogramë kokainë të pastërtisë së lartë.

Sipas një deklarate të mërkurën, katër burra 27 dhe 28 vjeçarë nga Zvicra dhe Kosova formuan bërthamën e rrjetit. Ata e kryenin tregtinë nga Romont FR. Megjithatë, nuk raportohen vetëm ata dhe pjesëtarët e tyre të unazës, por edhe konsumatorët.

Hetimi zgjati gati një vit. Gjashtë persona janë aktualisht në paraburgim. Megjithatë, rreth tetëdhjetë persona janë raportuar në prokurorinë publike nga policia.

Derniers articles