19 C
Berne
lundi 22/07/2024

Rrustem Aliaj, president i FC Suhareka: Me trajnerin e ri, drejt sukseseve të treja por edhe sfida të radhës…

Suharekë, 10 tetor -Duke e falënderuar ish trajnerin z. Begolli, sot në praninë e drejtuesve dhe futbollistëve të FC “Suhareka” ka prezantuar trajnerin e ri z. Arsim Thaqi, një trajner tashmë i mirënjohur, njofton gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch
Rrustem Aliaj, në emër të futbollistëve ka falënderuar dhe dëshiruar mirëseardhje trajnerit të ri..
« Natyrisht koha është ari ndaj, nuk kemi lejuar vetes luks të vazhdojmë pa trajner prandaj kemi bërë zgjedhjen e shpejt por gjithsesi të duhur. Si gjithnjë trajnerit të ri i kam dëshiruar mirëseardhje dhe i kam kërkuar veç angazhimit të tij profesional, të krijojë një grup me karakter fitues të disiplinuar dhe korrekt e lojëra në frymë sportive.. » ka thëne Rrustem Aliaj, president i FC Suhareka duke i dehsiruatr mirseardhje dhe suksese trajenrit të ri.
Nga ana e tij z. Thaqi ka falënderuar për besimin që i kemi dhënë duke na premtuar punë, angazhim që të përmbushim synimet e klubit.

Derniers articles