15.2 C
Berne
samedi 30/09/2023

Pierre Maudet rencontre des entrepreneurs Locaux

Versoix, 27 fevrier -C’est dans une ambiance détendue et conviviale que le lundi 27 février 2023, s’est tenue dans le cadre privé de l’ADER (Association pour le développement de l’économie régionale),au Boléro de Versoix, une rencontre entre Pierre Maudet, candidat aux élections cantonales 2023 pour le Conseil d’Etat et le Grand Conseil (liste « Libertés et Justice sociale), et des entrepreneurs de l’économie locale, á ecrir le journal suisse en albanais Le Canton27.ch

Pierre Maudet était accompagné de deux co-listiers Julien Pala et Francisco Taboada.

Autour d’un verre les participants ont débattu des préoccupations des entrepreneurs présents portant essentiellement sur l’économie (suppression des contraintes administratives pour les PME, attribution des marchés publics aux PME) et la santé (Caisse maladie cantonale publique).

Selon le journal suisse en albanais Le Canton27.ch, M.Pierre Maudet et ses co-listiers ont eu également l’occasion de présenter dans les grandes lignes le programme de leur liste « Libertés et Justice sociale », notamment en matière d’environnement et de logement.

Derniers articles

Ne diten e stome 30 shtator 1912 nisi mobilizimi për luftën e parë ballkanike. Serbia kishte okupuar tokat shqiptare, Kosoven dhe Maqedonine

Luftërat Ballkanike janë emri i dy luftërave ndërmjet shteteve ballkanike në vitet 1912 dhe 1913. Luftërat u motivuan nga dëshira e shteteve ballkanike për...

Shumë shqetësusese sonte situata në Kosovë. Shtëpia e Bardhë i jep ultimatum Vuçiçit: Largo trupat nga brezi kufitar me Kosoven!

Shkruan Edit HARXHI, diplomate Shumë shqetësusese sonte situata në Kosovë. Shtëpia e Bardhë i jep ultimatum Vuçiçit të largojë trupat dhe armatimet e rënda nga...

Europol mbeshtet BE per nje hetim mbi sulmin e terroristeve serbe ne Kosove

Berne, 29 shtator -Deshtimi i invasioni te Serbise ne Kosove permes nje grupi terroristesh te dielen e kaluar ka shqetesuar mbare komunitetin nderkombetar, perfshire...

Zyrtare nga Haga: Kontribuesi me i madh i gjykates speciales SHBA-te dhe Zvicra. Rusia dhe Serbia nuk japin asnje cent. Kosova ja cfare po...

Per te funksionuar normal Gjykata soeciale per krime ne Kosove padyshim nevoitet nhe buxhet te majme, kuptohet nga komuniteti nderkombetar. Po cilat vende jane...

Berne, Mbrojtja ajrore e blinduar me nje kupolë hekuri mbi Zvicer

Berne, 28 shtator -Raporti ushtarak zbulon strategjinë e ushtrisë zvicerane në rast sulmi. Një dokument i ushtrisë zbulon strategjinë e ushtrisë zvicerane në rast të...