12.1 C
Berne
dimanche 23/06/2024

Pierre Maudet takohet me sipërmarrës lokal

Versoix, 27 shkurt – Në një atmosferë të relaksuar dhe miqësore, të hënën më 27 shkurt 2023, u zhvillua në ambientin privat të ADER (Shoqata për zhvillimin e ekonomisë rajonale), në Boléro de Versoix, një takim midis Pierre Maudet. , kandidat për zgjedhjet kantonale 2023 për Këshillin e Shtetit dhe Këshillin e Madh (lista “Liritë dhe Drejtësia Sociale), dhe sipërmarrësit nga ekonomia lokale, shkruan gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Pierre Maudet shoqërohej nga dy bashkëliste Julien Pala dhe Francisco Taboada.

Gjatë një pije, pjesëmarrësit diskutuan shqetësimet e sipërmarrësve të pranishëm, duke u fokusuar kryesisht tek ekonomia (heqja e kufizimeve administrative për SME-të, dhënia e kontratave publike për SME-të) dhe shëndetësia (fondi publik kantonal i shëndetësisë).

Sipas gazetës zvicerane në shqip Le Canton27.ch, z. Pierre Maudet dhe bashkëlistuesit e tij gjithashtu patën mundësinë të prezantojnë linjat kryesore të programit të listës së tyre « Liritë dhe drejtësia sociale », veçanërisht në aspektin mjedisor. dhe strehimit.

Derniers articles