24.5 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Redaktori i gazetës zvicerane në shqip e Canton27.ch vizite pune ne redaksine e agjencise shtetërore të lajmeve-ATS ne Berne

Bernë, 5 tetor -Publicisti i njohur shqiptare, gazetari nderkombëtar ne Gjenevë z.Nefal Maliqi, njeherit redaktor i gazetes zvicerane ne shqip Le Canton27.ch, sot ka zhvilluar nje vizite pune ne redaksine e agjencise shteterore të lajmeve-ATS ne Berne (Agence télégraphique Suisse & SDA ist die Schweizer Nachrichtenagentur) per nje bashkepunim te ri dhe per t’u njohur me punen e kolegeve zvicerane.
Ne redaksinee  TS/SDA eshte rpitur nga redaktor dhe kolge zviceranë me te cilet biseduam perveq punes se tyre, por edhe per gazetarine ne pergjithesi ne Zvicer dhe jashte kufijve te saj ne Evrope dhe ballkan.
Fillimisht koleget ne Berne z.Maliqi ka falenderuar per bashkpunimin dhe citimin e shpshte te gazeten zvicrane ne shqip Le Canton27.ch. Koleget me ftuan per te asistuar ne seancen e perditshme te redaksise (Zoom) me gazetaret e korrespondentet e tyre ne Zvicer dhe bote
Motoja e agjencise zvicerane eshte: Shpejte, Besueshem dhe Precise… gati si gazeta jone Le Canton27.ch
Rapide, Fiable, Précis..
Keystone-ATS, l’agence de presse suisse. Des racines en Suisse, mais une connexion avec le monde.

Derniers articles