22.2 C
Berne
jeudi 18/07/2024

Visar Robelli shembull integrimi dhe suksesesi në Zvicër me kompaninë e tij “Anrotec GmbH”

Luzern, 20 nentor -Në kuder te promovimit te shqiptareve te suksesshem ne diaspore, ditë më parë redaksia e gazetes zvicerane Le Canton27.ch ka vizituar kompanine e njohur ne Kantonin e  Luzerinit “Anrotec GmbH” në Ebikon te drejtuar nga Visar Robelli me rastin e 10-vjetorin e krijimit të saj.
« Anrotec GmbH » eshtë themeluar ne shkurt 2013 dhe prej atëherë eshtë aktive. Kompania e Visar Robellit është me kuadro profesionale vepronë ne tërë territorin e Zvicrës edhe ka kliente ne te gjitha kantoneve të cilët î keshillonë, ku perveq ziceranëve ka edhe shume kilentë nga radhet e shqiptarëve dhe komuniteve tjera qe jetojne dhe vperojne ne Zvicër , na thote fillimisht për gazetën zvicerane Le Canton27.ch patroni i kompanise « Anrotec GmbH » z. Visar Robelli.
« Anrotec GmbH », është nje Kompani zvicerane e specializuar për planifikimin për ngrohje, ventilim, kondicioner dhe konsulencë për energjinë

Duke nisur nga shtëpitë e banimit, ndërtesat banesore, e deri te hotelet, janë objektet për të cilat “Anrotec GmbH” e Visar Robellit ka tashmë 10 vjet eksperiencë në tregun zviceran të ndërtimit. Kompania ne fjalë ditë më parë ka  krmetuar dhjete vjetorit e funskionimit ku kane marrur pjese pos biznesmen zviceran dhe shqipatre edhe afariastre dhe njerez nga kulutura dhe emdiat si aktori yne Cun Lajci,  Fatmir Spahiu, Enver Robelli, pastaj humorise Kushtrim Qerimi, Ernest Zymberi dhe Alban Shahiqi..

“Anrotec GmbH” është kompani e specializuar për planifikimin për ngrohje, ventilim, kondicioner dhe konsulencë për energjinë, në Ebikon, e krijuar para dhjetë vjetësh nga Visar Robelli, i cili vjen nga Gjilani. Duke nisur nga shtëpitë e banimit, ndërtesat banesore, e deri tek hotelet, janë objektet për të cilat “Anrotec GmbH” ka tashmë 10 vjet eksperiencë në tregun zviceran të ndërtimit… » thote pe rgazeten zvicerane « Le Canton27.ch z. Visar Robelli.

« Per te qene te suksesesshem ne si kompani duhet permendur këtu ketu edhe mbeshtetjen nga familja dhe kontrobutin e tyre, e cila na besoi dhe na motivoi. Por ne si prioritet i japim  klientëve tanë zvcierane dhe shiptare te cilet i falenderojme per bashkepunim dhe besueshemrinë. Ketu sdo përmendur edhe bashkepunimin me Asociacionin Nderkombëtar te gazetareve te OKB-së (APES) ne Gjenevë

Sipas tij « Duke parë pas gjatë 10 viteve, ne kemi pasur sfida të ndryshme, mes tjerash, gjetja e punonjësve profesionistë dhe kompetentë.. Sot Anrotec GmbH është një kompani edhe pse e re eshte dehsmuar për rpofesioanalizem deh pune dinamike me ekspertë dhe kuadro preofesionale. Përmes nje ser krusesh dhe trajnimesh dhe specializimit ne kemi ftituar nje përvojë dhe zhvilluar njohuri që çon drejt sukseseve tona. Përvoja shumëvjeçare në fushën e konsulencës energjetike dhe planifikimit të teknologjisë së ndërtimit dhe një rrjet partner kompetent, të cilit ne mund t’i rikthehemi në çdo kohë, përmbyllin ofertën tonë. Ne te ardhmen ne planifikojmë dhe zbatojmë koncepte energjetike të optimuara dhe të qëndrueshme për ndërtesat e reja dhe konvertimet në sektorin privat dhe publik. »

« Si një startup, qëllimi është të gjenerojë klientë të kënaqur dhe vlerë të shtuar. Me kënaqësinë e klientëve mund të arrijmë sukses dhe kështu të rritemi në mënyrë të qëndrueshme. Nese kemi parasysh aktivtetin tone te veprimtarise, aty gjejmë një nga objektet e para, planifikimin e sistemeve të ventilimit të stacionit hekurudhor SBB Niederurnen, 8867 Niederurnen… » thotë në vazhdim  patroni  i Anrotec GmbH Visar Robeli.

Duke folur per punen e komapnise se tij z.Robelli ne fund tregon se  « Ne punojmë me shumë kompani të shqiptarëve dhe kemi pasur gjithmonë eksperienca pozitive. Në Kosovë kemi blerë vetëm banesën tonë dhe e kemi zgjeruar sipas dëshirës. Kompetenca teknike është sigurisht ende potencial për optimizim. Por, vitet e fundit kemi gjithnjë e më shumë projekte në Kosovë që po planifikojmë. Përvoja e pasur nga Zvicra përdoret edhe në Kosovë.. »

Ne fund patroni i Anrotec GmbH z.Visar Robelli ne emrin e tij personal dhe stafit te tij ju uron Diten e Flamurit -28 Nentori përveq klientëve te tij deh redaksise sonë edhe mbare popullit shqiptare ne ballkan dhe diaspore, sidomos atyre në Zvicër🇨🇭Gëzuar!🇦🇱

Pak me shume rreth Anrotec GmbH – partneri juaj për konsulencën e energjisë dhe planifikimin e teknologjisë së ndërtimit HVAC

Shërbime inteligjente në fushën e planifikimit të energjisë dhe teknologjisë së ndërtimit për shtëpi për një familje, shtëpi shumëfamiljare, ndërtesa tregtare, industriale dhe publike. Për rinovimin e ndërtesave dhe zhvillimeve ekzistuese, ne zhvillojmë zgjidhje të sofistikuara që rrisin komoditetin dhe efikasitetin e energjisë. Zgjidhje inovative dhe kompetente – ekonomike dhe ekologjike të përshtatura për nevojat tuaja Në teknologjinë e ndërtimit, ne planifikojmë dhe ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për ngrohjen, ventilimin, klimatizimin, ftohjen dhe hidraulikun. Ne jemi kontakti juaj ekspert për sisteme të veçanta si sistemet diellore, sistemet fotovoltaike, si dhe hetimet e energjisë, sistemeve dhe ndërtesave. Pjesë e fushës sonë të specializuar janë edhe certifikatat energjetike të ndërtesave “GEAK Certifikata” dhe aplikimet MINERGIE si dhe studimet speciale.

Anrotec GmbH – Ihr Partner für Energieberatung und Gebäudetechnikplanung HLKKS

Intelligente Leistungen im Bereich Energieplanung und Gebäudetechnik für Einfamilienhäuser, Mehrfamilienhäuser, Gewerbe, Industrie und öffentliche Bauten.Für die Sanierung bestehender Gebäude und Überbauungen entwickeln wir durchdachte Lösungen die den Komfort und die Energieeffizienz steigern.

Innovativ und kompetent – ökonomische und ökologische Lösungen nach Ihren Bedürfnissen

In der Gebäudetechnik planen und erbringen wir hochwertige Dienstleistungen für Heizung, Lüftung, Klima, Kälte und Sanitär. Für Spezialanlagen wie zum Beispiel Solaranlagen, Photovoltaikanlagen, sowie Energie-, System- und Gebäudeuntersuchungen sind wir Ihr fachkundiger Ansprechpartner. Gebäudeenergieausweise «GEAK-Zertifikat» und MINERGIE-Anträge sowie spezielle Studien gehören auch zu unserem Fachgebiet.

 

Derniers articles