17 C
Berne
lundi 15/07/2024

Ramë Dardania në ekspozitën ndërkombëtare të galerisë Arcadia në Milano

Milano, 10 nentor -« Arcadia Gallery në Milano aktualisht po prezanton një ekspozitë ndërkombëtare të artit që prezanton artistë të njohur nga e gjithë bota, njifton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Në mesin e këtyre artistëve merr pjesë edhe artisti Rame Dardania .

Jamë shumë i lumtur qe po më ipet rasti të prezantoj artin Shqipëtar në vende te ndryshme të botës e kësaj radhe në Itali

Ekspozita mbahet në Galerinë Arcadia që ndodhet në lagjen e njohur Navigli në Milano me plot levizje e plotë gjalleri.

Milano, një qytet dinamik dhe kulturor, është mjedisi ideal për një ekspozitë të tillë, duke ofruar një përzierje të përsosur të traditës dhe modernitetit.

Mbas Italisë jamë në pregaditje të ekspozitave si në torino paris dhe Berlin !

Derniers articles