3.5 C
Berne
samedi 9/12/2023

Izraelin e presin katër « luftra » tjera me këmbë. E para është me Kosovën me 12 nëntor në Prishinë

Kosovë-Izrael më 12 nëntor Izraeli do të luajë 4 ndeshje në 10 ditë për Euro 2024

Bernë, 23 tetor -Ekipi futbollistik i Izraelit i duhet të duhet të luajë katër ndeshje midis 12 dhe 21 nëntorit në Grupin I të kualifikimeve për Euro 2024. Izraelin « luftën » e pare me këmbë do ta ket me 12 nentor me Kosovën në stadiumin fadil Vikrri ne Prishinë, njfotn gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch 

Redaksia ka mesuar se  Izraeli do të duhet të luajë katër ndeshje në dhjetë ditë në nëntor Ndeshja e tij në Kosovë është shtyrë për më 12 nëntor, tri ditë para duelit kundër Zvicrës.

Ndaj FIFA ka vendosur që këtë lojë, të planifikuar fillimisht për 15 tetor, ta organizojë jashtë dritareve zyrtare ndërkombëtare. Izraeli do të duhet të « mirëpresë » Zvicrën më 15 nëntor dhe Rumaninë më 18, në vende që do të përcaktohen, përpara se të përfundojë fushatën e tij më 21 në Andorra, nëse situata e lejon.

Derniers articles

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset 08 dhjetor 2023| 00:27 Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e...

Amerika i kthen shpindën. Ukraina i kthet Zvicres.. Ignazio Cassis dëshiron të rindërtojë Ukrainën

Brrne, 8 dhjetor -Këshilli Federal dëshiron të kontribuojë në rindërtimin e Ukrainës në shumën prej gjashtë miliardë frangash. Por ndryshe nga sa ishte planifikuar,...

OKB, UNESCO e njeh traditën e iftarit të Ramazanit si trashëgimi kulturore

Gjeneve, 8 dhjetor -Agjencia kulturore e OKB-së e njohu të mërkurën iftarin, vaktin që prish agjërimin gjatë muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit, në...

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj në Zvicër dhe Liechtenstein-APES (The Foreign Press Association in Switzerland and Liechtenstein) me...

Zvicër, Këshilli Federal vendos të përgatisë një mandat negociues me Bashkimin Evropian

Bernë, 7 dhjetor -Këshilli Federal udhëzon FDFA të zhvillojë një mandat negociues me Bashkimin Evropian Në mbledhjen e tij të 8 nëntorit 2023, Këshilli...