17 C
Berne
lundi 15/07/2024

Bota pa « Kafkën shqiptar »! Sot pa Kadaren, tërë jetën me emrin e Kadaresë !..

Bota pa « Kafkën shqiptar »! Sot pa Kadaren

tërë jetën me emrin e Kadaresë !..

 

Kadare, gjeni i pendës me përmasa botërore, ishte dhe mbet kolos i letrave shqipe!..

Ambasador jo vetëm i letrave, por edhe i ceshtjes mabrëkombetare në perendim

Deshti me zemër atdhenun nga Preveza deri ne Preshevë !..

Amanet ne intervista me la: Mos ju gezoni lajmeve te zeza për shqiptarët !..

Retë e zeza kane kaluar mbi ne, priten dite bardha!..

E ardhja e kombit në duar tona, nëse jemi unik, ëdrrat do te na realizohen!

Derniers articles