24.5 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Albina Hashani dje këngetare dhe Miss Kosova, sot dizajnere e modës që po veshë bukuroshet shqiptare dhe botërore

 

Ish “Miss Kosova”, Albina Hashani e ka kujtuar kohën kur është shpallur miss. “Ka qenë organizim serioz. Albina Hashani është këngëtare e njohur. Në Qershor 2006, Albina Hashani merr pjesë në VFM 2006 me këngën « Uragan ». Bukuroshja, ishte ende shumë e re në moshë kur u kurorëzua si më e bukura e Kosovës, shkruan gazeta zvicerane Le Canton27.ch

Sipas znj Hashani « gjerat kane dnerruar shume, nuk e di se çka po ndohë, cka po bëhet sot në këtë drejtim, por atëherë spektaklet ishin serioze dhe çmimet meritoheshin”.

Ish “Miss Kosova 2001”, tregoj se në atë kohë ishte vetëm 16 vjeç dhe se kurora ishte diçka shumë e madhe për të.

“Kam studiuar për dizajn të modës dhe më ecë shumë mirë në këtë drejtim. Është një fushë që më plotëson. Së shpejti do ta sjell edhe koleksionin tim të parë, pasi deri më tani kam punuar vetëm për atelie”, ka thne bukruoshja kosovare Albina Hashani pe rgazten zvcerane Le Canton27.ch

Kështu ishte edhe me bukuroshen prishtinase Albina Hashani, e cila triumfoj në “Miss Kosova”, duke fituar epitetin e më të bukurës. Ish “Miss Kosova 2001”, tregoj se në atë kohë ishte vetëm 16 vjeç dhe se kurora ishte diçka shumë e madhe për të

Ajo, shpejtë e braktisi botën e spektaklit dhe pistat e modës, për tiu përkushtuar familjes dhe tani profesionit si dizenjatore e modës. Derisa dje merreshin me veshjen e bukuroshes shqiptare Alnina Hashani, ajo sot merret me vershjen e bukurosheve shqiptare ne Kosove dhe diaspore.

Dizajnerja e re Albina Hashani, ka treguar se ka veshur disa figura publike, ndër to Donika Kadaj-Bujupi, Mimoza Kusari Lila, gazetaren dhe prezantuesen Fitore Rexhepi dhe shume aertiste, kngetare e gootmodel tjera shqiptare por edhe boterore.

Albina Hashani prej vitesh punon si disenjatorë e modës dhe është nënë e lumtur e dy fëmijëve tashmë të rritur. Në kohën e spektakleve të bukurisë, kohën e miss-eve, vajzat që fitonin kurorën e më të bukurës së Kosovës, bëheshin emër, idol.

Albina Hashani fashion designer

Former « Miss Kosovo », Albina Hashani remembered the time when she was declared miss. « It was a serious organization. Albina Hashani is a famous singer. In June 2006, Albina Hashani participates in VFM 2006 with the song « Hurricane ». The beauty was still very young when she was crowned the most beautiful in Kosovo, writes the Swiss newspaper Le Canton27.ch

According to Ms. Hashani, « things have turned a lot, I do not know what is happening, what is being done today in this regard, but then the spectacles were serious and the awards were deserved. »

Former « Miss Kosovo 2001 », I show that at that time she was only 16 years old and that the crown was something very big for her.

 

Derniers articles