23.1 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Demantohet edhe gazeta prestigjioze amerikane New York Times, Der Spiegel…

Nje gazetar i njohur zviceran ne dergoi ket foto-shkrim ne redaksi: Demantohet gazeta prestigjioze amerikane New York Times, demantohet Der Spiegel..(IMF denies Der Spiegel reports on Greece)
Disa media ne Kosove e Shqiperi cdo dite genjejne dhe kush si demanton meqë jane media te vogla, madje per ta eshte normale Fake News. Bile ato me ba me shkru drejtë, qat’here duhet me i demantu, me i reagu, pse po e shkruani te verteten. Mu kujtu ajo meselja e dhijes dhe e deles..kur delmja njehere e kish qu bishtin e.. Kurse dhija perhere te qumë..
“Kosova nuk ka qene e okupuar nga Serbia » Ketij reagimi te Klitschkos i gezohen disa media te Kosovës të sponsorizuar nga Rusia dhe Serbia

Sapo komunikova me zyren e Klichkos, te cilin e falenderova nga zemra per biseden me kryetarin e Kiev-it. « Faliminderit per rrespektin ndaj Kosoves dhe shqiptareve z.Klichko.. » ju shkrova!
Vec meje edhe redaksia jone jemi ne kontakt me Klitschkon, rrespektivisht me kabinetin e tij me emaila dhe tel..qe deri tash ende nuk kemi pasur ndonje reagim zyrtar, perveq zhurmes te disa gazetareve dhe mediave ne Serbi dhe aty-ketu ne disa ne Tirane dhe Prishtinë te sponsorizuara nga Rusia! Sipas RTV21 mbi 25 milionë euro Rusia ka fiancuar mediat ne Kosovë dhe ballkan?!
Ndryshe Ambasada e Ukraines ne Beograd eshtë deklaruar sot se: Klitchko ka te drejte te jap qendrimet e veta per Kosoven dhe shqiptaret, por kjo nuk don te thote se eshte politika e jashtme e jona!
Na u kujtuan fjalet e Pacollit: Pas kalit te mire qohet pluhur
Ambasada e Ukraines ne Beograd: Klitschko ka të drejtën e një pozicioni, ai nuk është i autorizuar për politikën e jashtme (Ambasada Ukrajine: Kličko ima pravo na stav, nije ovlašćen za spoljnu politiku)
Shkurt, ky rast eshte qe te merren vesh mes kryetarit te Kiev-it dhe ambasadorit ne Beograd, ne punen tone profesionale e kemi bere!
Eshte rast i njejt, sikur ai i ambasadorit palestinez në Beograd me qendrime kontraverze me ato te zyrtareve tjere ne Palestine apo me ambasadorin palestinez ne OKB qe me kishte thenë se « Palestina e njeh Republiken e Kosovës.. »!

Derniers articles