17 C
Berne
lundi 15/07/2024

Serbi (23) njera nga viktimat e dhjete te vrareve ne atentatit ne Amerike (Kolorado)

Serbi (23) Neven Stanisic është një nga dhjetë viktimat e një vrasësi masiv të çmendur nga një supermarket ne Kolorado, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Dhjetë persona, përfshirë një oficer policie, u vranë në një të shtënuar në një supermarket në Colorado, dhe i dyshuari u arrestua.

Policia identifikoi viktimat dhe njoftoi emrat e tyre: Danny Strong (20), Neven Stanisic (23), Ricky Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Susan Fontaine (59), Terry Leiker (51), oficeri i policisë Eric Telly ( 51).), Kevin Mahoney (61), Lynn Murray (62) dhe Jody Waters (65).

Derniers articles