25.5 C
Berne
mardi 23/07/2024

Sipas gazetave zvicerane: Aeroporti i Cyrihut i prine listës, më i miri në Evropë. Edhe i Kosovës «Adem Jashari » qatypari, në mesin e aeroportave më të mirë

Gjenevë, 16 tetor -Ky është aeroporti më i mirë në Evropë (dhe është në Zvicër) Industria e udhëtimeve i jep një çmim aeroportit më të mirë evropian. Edhe këtë vit emri i fituesit nuk është ndonjë surprizë e madhe. Cyrihu është edhe një herë aeroporti më i mirë në Evropë. Sipas gazetave zvicerane Edhe aeroporti i Kosovës « Adem Jashari » ne mesin e aeroportave me të mirë në Evropë, shkruan gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch 
Përveç kësaj, këtu është lista e të nominuarve të tjerë: Amsterdam Schiphol, Barcelona-El Prat, London Heathrow, Stamboll, Lisbonë, Paris Charles de Gaulle, Prishtinë Adem Jashari në Kosovë, Romë Fiumicino dhe Vjenë. (D’ailleurs, voici la liste des autres nominés: Amsterdam Schiphol, Barcelone-El Prat, Londres Heathrow, Istanbul, Lisbonne, Paris Charles de Gaulle, Prishtina Adem Jashari au Kosovo, Rome Fiumicino et Vienne. )
Cyrihu e ka fituar këtë çmim çdo vit që nga viti 2004. Dhe nuk është rastësi, thotë Lukas Brosi, shefi i madh i vendndodhjes: “Ruajtja e cilësisë së lartë është një nga prioritetet tona kryesore në Aeroportin e Cyrihut. Megjithatë, ai thekson gjithashtu se rritja e fortë e numrit të pasagjerëve ka sjellë sfida të mëdha: “Ne jemi edhe më të lumtur që mund ta pranojmë këtë çmim edhe një herë”.
Aeroportet gjermane në mesin e të nominuarve Para se aeroporti zviceran të nominohej për herë të parë në vitin 2004, Frankfurt disa herë mbante vendin e parë, ndërsa këtë vit nuk është as në mesin e të nominuarve. Cyrihu është edhe një herë aeroporti më i mirë në Evropë Cyrihu e ka fituar këtë çmim çdo vit që nga viti 2004.
Dhe nuk është rastësi, thotë Lukas Brosi, shefi i madh i vendit: “Ruajtja e cilësisë së lartë është një nga prioritetet tona kryesore në Aeroportin e Cyrihut” Megjithatë, ai thekson gjithashtu se rritja e fortë e numrit të pasagjerëve ka sjellë sfida të mëdha: “Ne jemi edhe më të lumtur që mund ta pranojmë këtë çmim edhe një herë”. Aeroportet gjermane në mesin e të nominuarve Para se aeroporti zviceran të nominohej për herë të parë në vitin 2004, Frankfurt disa herë mbante vendin e parë, ndërsa këtë vit nuk është as në mesin e të nominuarve.
Përveç kësaj, këtu është lista e të nominuarve të tjerë: Amsterdam Schiphol, Barcelona-El Prat, London Heathrow, Stamboll, Lisbonë, Paris Charles de Gaulle, Prishtinë Adem Jashari në Kosovë, Romë Fiumicino dhe Vjenë. (D’ailleurs, voici la liste des autres nominés: Amsterdam Schiphol, Barcelone-El Prat, Londres Heathrow, Istanbul, Lisbonne, Paris Charles de Gaulle, Prishtina Adem Jashari au Kosovo, Rome Fiumicino et Vienne. )

Derniers articles