19 C
Berne
lundi 22/07/2024

Albin Kurti, ne seline e VV ka pritur gazetarë botëror (OKB) nga Zvicra

Prishtinë, 12 shkurt (Photo: Pierre Michel Virot) -Nje delegacion i Shoqates së Gazetarëve të huaj në Zvicer dhe Liechtenstein-APES (Association de la Presse Étrangère en Suisse et au Liechtenstein) me seli ne Gjenevë i kryesura z.Jean Musy, president sot u pirten nga kryetari i Lëvizjes, Albin Kurti në selinë e VETËVENDOSJE!-s, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Në selinë e VETËVENDOSJE!-s, kryetari i Lëvizjes, Albin Kurti, sot ka pritur një grup gazetarësh nga Zvicra, zviceranë e shqiptarë, me ç’rast u bisedua për gjendjen politike, institucionale dhe socio-ekonomike në Kosovë në prag të përvjetorit të 10-të të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Në veçanti u fol për rëndësinë historike dhe aktuale të mërgatës shqiptare në Zvicër.

Po ashtu gazetaret boteror u interesuan per situatën aktuale pas 10 vitesh pamvarësie, zhvillimet ne Kosovë, dialogun dhe integrimet si dhe specialen. Por nuk munguan as pyetjet për kembimin e territoreve mes Kosoves dhe Serbisë, gjegjesisht Lugina e Presheves me veriun e Kosovës.

Po ashtu gazetaret boteror u interesuan per situatën aktuale pas 10 vitesh pamvarësie, zhvillimet ne Kosovë, dialogun dhe integrimet si dhe specialen. Por nuk munguan as pyetjet për kembimin e territoreve mes Kosoves dhe Serbisë, gjegjesisht Lugina e Presheves me veriun e Kosovës.

Derniers articles