17.4 C
Berne
dimanche 14/07/2024

Nese nuk na besoni neve…Atëherë lexoni dhe besoni mediave boterore. Ja se çfarë shkruan gazeta gjermane per Edi Ramen..

Berne, 1 tetor /Frankfurter Allgemeiner Zeitung: Edi Rama është padyshim kryeministri më i mirë që ka pasë Serbia që prej kohës së Nikolla Pashiq!

FAZ: Edi Rama als das Beste, was Serbien seit der Zeit von Nikola Pashiqi hatte!

 

Der bekannte deutsche Journalist Michael Martens beschrieb den albanischen Premierminister Edi Rama als „das Beste, was Serbien seit der Zeit von Nikola Pashiqi hatte“.

Nese nuk na besoni neve…Atëherë lexoni dhe besoni mediave boterore. Ja se çfarë shkruan gazeta gjermane per Edi Ramen..

Mediat zvicerane: Vazhdon terrori nga manastiret serbe, dje ne Kosovë, sot ne Serbi…Një krijesë misterioze me hiram të zi në një manastir, që po terrorizon Serbine?!

Derniers articles