3.6 C
Berne
samedi 9/12/2023

Rrustem Aliaj, president i FC Suhareka: Me trajnerin e ri, drejt sukseseve të treja por edhe sfida të radhës…

Suharekë, 10 tetor -Duke e falënderuar ish trajnerin z. Begolli, sot në praninë e drejtuesve dhe futbollistëve të FC “Suhareka” ka prezantuar trajnerin e ri z. Arsim Thaqi, një trajner tashmë i mirënjohur, njofton gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch
Rrustem Aliaj, në emër të futbollistëve ka falënderuar dhe dëshiruar mirëseardhje trajnerit të ri..
« Natyrisht koha është ari ndaj, nuk kemi lejuar vetes luks të vazhdojmë pa trajner prandaj kemi bërë zgjedhjen e shpejt por gjithsesi të duhur. Si gjithnjë trajnerit të ri i kam dëshiruar mirëseardhje dhe i kam kërkuar veç angazhimit të tij profesional, të krijojë një grup me karakter fitues të disiplinuar dhe korrekt e lojëra në frymë sportive.. » ka thëne Rrustem Aliaj, president i FC Suhareka duke i dehsiruatr mirseardhje dhe suksese trajenrit të ri.
Nga ana e tij z. Thaqi ka falënderuar për besimin që i kemi dhënë duke na premtuar punë, angazhim që të përmbushim synimet e klubit.

Derniers articles

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset 08 dhjetor 2023| 00:27 Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e...

Amerika i kthen shpindën. Ukraina i kthet Zvicres.. Ignazio Cassis dëshiron të rindërtojë Ukrainën

Brrne, 8 dhjetor -Këshilli Federal dëshiron të kontribuojë në rindërtimin e Ukrainës në shumën prej gjashtë miliardë frangash. Por ndryshe nga sa ishte planifikuar,...

OKB, UNESCO e njeh traditën e iftarit të Ramazanit si trashëgimi kulturore

Gjeneve, 8 dhjetor -Agjencia kulturore e OKB-së e njohu të mërkurën iftarin, vaktin që prish agjërimin gjatë muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit, në...

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj në Zvicër dhe Liechtenstein-APES (The Foreign Press Association in Switzerland and Liechtenstein) me...

Zvicër, Këshilli Federal vendos të përgatisë një mandat negociues me Bashkimin Evropian

Bernë, 7 dhjetor -Këshilli Federal udhëzon FDFA të zhvillojë një mandat negociues me Bashkimin Evropian Në mbledhjen e tij të 8 nëntorit 2023, Këshilli...