3.5 C
Berne
samedi 9/12/2023

Ramë Dardania në ekspozitën ndërkombëtare të galerisë Arcadia në Milano

Milano, 10 nentor -« Arcadia Gallery në Milano aktualisht po prezanton një ekspozitë ndërkombëtare të artit që prezanton artistë të njohur nga e gjithë bota, njifton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Në mesin e këtyre artistëve merr pjesë edhe artisti Rame Dardania .

Jamë shumë i lumtur qe po më ipet rasti të prezantoj artin Shqipëtar në vende te ndryshme të botës e kësaj radhe në Itali

Ekspozita mbahet në Galerinë Arcadia që ndodhet në lagjen e njohur Navigli në Milano me plot levizje e plotë gjalleri.

Milano, një qytet dinamik dhe kulturor, është mjedisi ideal për një ekspozitë të tillë, duke ofruar një përzierje të përsosur të traditës dhe modernitetit.

Mbas Italisë jamë në pregaditje të ekspozitave si në torino paris dhe Berlin !

Derniers articles

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset 08 dhjetor 2023| 00:27 Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e...

Amerika i kthen shpindën. Ukraina i kthet Zvicres.. Ignazio Cassis dëshiron të rindërtojë Ukrainën

Brrne, 8 dhjetor -Këshilli Federal dëshiron të kontribuojë në rindërtimin e Ukrainës në shumën prej gjashtë miliardë frangash. Por ndryshe nga sa ishte planifikuar,...

OKB, UNESCO e njeh traditën e iftarit të Ramazanit si trashëgimi kulturore

Gjeneve, 8 dhjetor -Agjencia kulturore e OKB-së e njohu të mërkurën iftarin, vaktin që prish agjërimin gjatë muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit, në...

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj në Zvicër dhe Liechtenstein-APES (The Foreign Press Association in Switzerland and Liechtenstein) me...

Zvicër, Këshilli Federal vendos të përgatisë një mandat negociues me Bashkimin Evropian

Bernë, 7 dhjetor -Këshilli Federal udhëzon FDFA të zhvillojë një mandat negociues me Bashkimin Evropian Në mbledhjen e tij të 8 nëntorit 2023, Këshilli...