3.6 C
Berne
samedi 9/12/2023

Rama e shpopulloi vendin dhe po e mbush me afrikanë, afganë, sirianë…

Lefter MALIQI

Si s’kuptojnë këta rrogëtarë fushatash, të majtë dhe të djathtë, që shiten e blihen e lejojnë të përdoren duke u bërë bashkëfajtorë!? Si nuk e kuptojnë se çfarë dëmi të patjetërsueshëm po i shkakton ky ‘Neo-Diktator’ vendit!? E shpopulloj dhe po e mbush me afrikanë, afganë, sirianë etj.

Rama s’ka ‘din e iman’; për karrigen e vet shet edhe vatanë! Si se kuptoni që Rama është i miri i botës dhe i ligu i vendit t’vet! Për të e para është karrigia dhe bota dhe e fundit Shqipëria! Si se kuptoni që pasi t’a shpopullojë vendin e t’a shesë, siç i shiti Europës pasurinë më të madhe të kombit; rininë dhe profesionistët; do marrë miliardat e veta dhe do ikë nga sytë këmbët mor të mjerë dhe s’do t’ia dijë hiç për shtëpitë tuaja bosh e për sofrat tuaja pa bukë e karrige! Ky Kryeministër që brohorisni ju nga halli, i lig si vet djalli, s’do t’ia dijë për trojet shqiptare, hiç por hiç fare!

Deri 30 mije emigrante nga Italia ne vit ne Shqiperi skandal largoj rinin solli Sirin etj.

Koha t’a largojmë këtë Diktator e mizor, që ora e mbrapshtë i punon vetëm në dëm të interesave të kombit!

Shpëtimi i vendit dhe bërthamës së familjeve shqiptare misioni ynë, detyrimi ynë! Duhet të ikë një orë e më parë!

 

Derniers articles

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset

Kim Mehmeti: UÇK-ja vlera më e madhe shqiptare, s’mund të njolloset 08 dhjetor 2023| 00:27 Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e...

Amerika i kthen shpindën. Ukraina i kthet Zvicres.. Ignazio Cassis dëshiron të rindërtojë Ukrainën

Brrne, 8 dhjetor -Këshilli Federal dëshiron të kontribuojë në rindërtimin e Ukrainës në shumën prej gjashtë miliardë frangash. Por ndryshe nga sa ishte planifikuar,...

OKB, UNESCO e njeh traditën e iftarit të Ramazanit si trashëgimi kulturore

Gjeneve, 8 dhjetor -Agjencia kulturore e OKB-së e njohu të mërkurën iftarin, vaktin që prish agjërimin gjatë muajit të shenjtë mysliman të Ramazanit, në...

Një gazetar shqiptar zgjidhet anëtar i komitetit të Shoqatës së Gazetarëve Ndërkombëtar (APES) në Gjenevë

Photo: Pierrem Virot (APES) Gjenevë, 8 dhjetor -Shoqata e Gazetarëve të huaj në Zvicër dhe Liechtenstein-APES (The Foreign Press Association in Switzerland and Liechtenstein) me...

Zvicër, Këshilli Federal vendos të përgatisë një mandat negociues me Bashkimin Evropian

Bernë, 7 dhjetor -Këshilli Federal udhëzon FDFA të zhvillojë një mandat negociues me Bashkimin Evropian Në mbledhjen e tij të 8 nëntorit 2023, Këshilli...