24.5 C
Berne
mercredi 17/07/2024

Në Cyrih bëhet promovimi i librit “Dheas të fjalës” i autorit Aleksandër Çipa (23 dhjetor-e shtune)

Bernë, 19 dhjetor -Më 23 (e shtunë) dhjetor 2023 në bibliotekën “Pestalozzi”, në Cyrih, duke filluar nga ora 16:00 do të bëhet promovimi i librit “Dheas të fjalës” të gazetarit, analistit, poetit dhe publicistit të mirënjohur shqiptar z.Aleksandër Çipa, njofton gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch 

Libri është quajtur një eskursion kulturologjik dhe historik në botën e letrave shqipe dhe jo vetëm.

Autori i librit te posabotuar z.Çipa, i cili do të jetë i pranishëm, është po ashtu dhe Kryetar i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë. Ftohen të gjithë dashamirësit e librit për të marrë pjesë në këtë aktivitet kulturor.

 

“Këtë libër e kam mbajtur në proces për 10 vite dhe kam kënaqësinë që sot e promovoj para jush. E zgjodha këtë titull pasi Martin Camaj i quante shqiptarët bijtë e dheut. Autorët që trajtoj në libër nuk janë më gjallë, andaj i quajta dheas të fjalës”, ka thne z. Çipa për gazeten zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Derniers articles