17 C
Berne
lundi 15/07/2024

Nënkryetari i Parlamentit Evropian Rainer Wielnad: Shtëpija e Shqiptarit është e Zotit dhe e mikut!

Më 28 maj, në TV SYRI në Grenchen, do të jetë musafir Nënkryetari i Parlamentit Evropian Rainer WIELAND! MBAJTJA E MIQËSISË! « Shtëpija e Shqiptarit është e Zotit dhe e mikut », …. « Shtëpia nuk mbahet pa miq »… « Me bë e bënë mikun, po është punë me mbajtë », … janë fjalë popullore tonat për mikun….

Rainer Wielnad, më 28 maj mysafire në TV SYRI në Grenchen

Nënkryetari i Parlamentit Evropian Rainer WIELAND nga CDU-ja gjermane është qytetar nderi i Drenasit dhe ka pasaportë të Kosovës, njeri që me plotë kuptimin e fjalës është mik i shqiptarëve dhe posaqërisht i shtetit të Kosovës me kontribut për liberalizimin e vizave dhe mbrojtjen e interesave të Kosovës në arenën nderkombëtare!

Shqiptarët e posaqërsht Kosova, duke pas gjithe këtë kapital: si viktim e agresorit serb, gjithe ato viktima te dhunimit nga Serbia, shkakton dhembshuri dhe solidarizim me kauzën shqiptare dhe idealet e Kosovës! Me 28 maj, në TV SYRI në Grenchen të Zvicer do të jetë musafir Nënkryetari i Parlamentit Evropian Raiuner WIELAND nga CDU-ja Gjermane!

Derniers articles