24.8 C
Berne
dimanche 14/07/2024

Dhjetra policë ne Gjenevë, në masa të rrepta, mbajtën nën kontroll një bandë (grupi Bandidos) e krijuar në Amerikë

Gjenevë, 1 qershor  -Rreth tridhjetë motoçiklistë u kontrolluan në distriktin Pâquis të shtunën vonë pasdite. Dy persona janë arrestuar për kontrolle të mëtejshme dhe janë dërguar në komisariat, njfotn gazeta zvcierane ne shqip Le Cantopn27.ch

Siguria në Gjenevë: Operacioni i policisë rreth një grupi Bandidos

Një operacion policor u zhvillua këtë të shtunë vonë pasdite në Pâquis, i lidhur me praninë e rreth tridhjetë motoçiklistëve që shfaqnin ngjyrat e Bandidos (një bandë e krijuar në Shtetet e Bashkuara në vitet 1960). Ata ishin ulur në tarracën e një lokali në Rue de Zurich kur agjentët ndërhynë

Gazetari i Le Canton27.ch i cili ug jend ne vendine ngjarjes, ka pyetur policine për aresyet e prezences se tyre, ai eshte pergjigjur pa dhene detaje, shkurt « jemi duke vezhguar, kontrolluar. Pa merak zotëri gazetar, situaten e kemi nen kontololë… »

Për kujtesë, një të shtëna mes Hells Angels (një grup tjetër konkurrues) dhe Bandidos ndodhi në maj 2022 në rue de l’Ecole-de-Médecine.

 

 

Derniers articles