16.6 C
Berne
lundi 15/07/2024

Tryeza e partnereve. Diaspora prezentin projektet, ç’kerkon nga Shqiperia e mindedite per investime. I pranishem presidenti i nderit Lazim Destani

Presidenti i nderit te Dhomave te Diaspores Shqiptare Lazim Destani: Takime me te shpeshta mes Tiranes, Prishtines dhe Shkupit me bizneset e Diaspores. Shume duar, gurin do e bejme me te lehte. Keshtu edhe krizat ekonomike do t’i lehtesojmi, duke avancuar zvillimet ekonomike ne vendet tona!

Veprimtari i shquar dhe biznesmeni me renome nderkombetare Lazim Destani ne Tirane: Diaspora Shqiptare burim zhvillimi për ekonomitë e brishta të rajonit tonë por edhe të dëmtuara në këto kohë jo të mira!

Ne Tiranë eshte organizuar nje evenmenti dedikuar diaspores shqipatre organizuar nga Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare me temën “Tryeza e Partnerëve” – Perspektiva të Reja të Investimit në Atdhe, ku mori pjese edhe veprimtari i shquar dhe biznesmeni me renome nderkombetar Lazim Destani, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

 

Derniers articles