16.6 C
Berne
lundi 15/07/2024

Izraelin e presin katër « luftra » tjera me këmbë. E para është me Kosovën me 12 nëntor në Prishinë

Kosovë-Izrael më 12 nëntor Izraeli do të luajë 4 ndeshje në 10 ditë për Euro 2024

Bernë, 23 tetor -Ekipi futbollistik i Izraelit i duhet të duhet të luajë katër ndeshje midis 12 dhe 21 nëntorit në Grupin I të kualifikimeve për Euro 2024. Izraelin « luftën » e pare me këmbë do ta ket me 12 nentor me Kosovën në stadiumin fadil Vikrri ne Prishinë, njfotn gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch 

Redaksia ka mesuar se  Izraeli do të duhet të luajë katër ndeshje në dhjetë ditë në nëntor Ndeshja e tij në Kosovë është shtyrë për më 12 nëntor, tri ditë para duelit kundër Zvicrës.

Ndaj FIFA ka vendosur që këtë lojë, të planifikuar fillimisht për 15 tetor, ta organizojë jashtë dritareve zyrtare ndërkombëtare. Izraeli do të duhet të « mirëpresë » Zvicrën më 15 nëntor dhe Rumaninë më 18, në vende që do të përcaktohen, përpara se të përfundojë fushatën e tij më 21 në Andorra, nëse situata e lejon.

Derniers articles