17.9 C
Berne
samedi 20/07/2024

Blinken, tete ore ne Tirane si “zedhenes” i Yuri Kin dhe shok i McGonigal

Juristi Ylli Manjani ka komentuar vizitën e sotme në Tiranë të sekretarit amerikan të shtetit Antoni Blinken duke e cilësuar ardhjen e tij si vartës i Yuri Kim dhe shok i McGonigal. (Blinken, eight hours in Tirana as Yuri Kin’s « friend » and McGonigal’s friend)

Si i shok i Mcgonigal dhe;

Si sekretar i një presidenti që i jep dorën fantazmave dhe flet rregullisht me të vdekurit.

Biles edhe na falenderoi për afganët, turpin e tyre më të madh të këtyre kohëve. Afganët janë prova e gjallë që tregon se si përfundon kur në vendin tënd i shërben një shteti të huaj. (Meqë ra fjala, e pyeti njeri se kur do ikin nga Shqipëria ata?)

Të tjerat janë propagandë me pagesë.

Unë këtë bilanc kam.

Bye!

Derniers articles