25.5 C
Berne
mardi 23/07/2024

Me 6:0, FC Kosova e mund ekipin me futbollist serbë, ruë e maqedoë (FC Tesla07) në Düsseldorf te Gjermanisë

Düsseldorf, 30 dhejtor -Futgbolli shqiptasre ne Gjemrnai ka shenuar edhe nje fitore,. kesja radhe ndaj ekipit (KF Tesla07) në Düsseldorf te Gjermanisë, ekip ky i cili perbehet kryeisht me lojatare sllave (serbe, rus, maqedon e buillgare) Këtu pohste është një përmbledhje – tregues i drejtpërdrejtë, rezultate, të dhëna dhe më shumë për ditën e 18-të të ndeshjes!. P!e rfitorene  ekipit shiptare ne Duseldrof kane shrkuar edhe mediat gjemrane me tiktulli: Fitore e madhe eK osovës (Siege für Kosova)  njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

FC Kosova Düsseldorf – KSC Tesla07  6-0

FC Kosova Düsseldorf: Jonas Janssen, Shiqeri Alili (58 Hedon Terpeza), Mariglen Shosha, Rashit Asllani (58 Qlirim Krasniqi), Armando Gega, Astrit Hyseni, Xhulio Lickollari, Shkelqim Hyseni, Irzifan Nebi Albion (68th Izhlajlaj) ), Saverio Amoroso – Trajner: Ibo Cöl

KSC Tesla 07: Slagjan Krajevski, Marko Milenkovic, Alekso Kanzurov, Dushan Petrovic, Petar Ilijevski (80 Aleksandar Bajic), Dragan Sodolovic (46 Aleksandar Ilic), Ognjen Petrovic, Aleksandar Simic (46 Nenad Lukic, Filipsto Tanaskovic, Filipsto Tanaskovic Daniel Stanojevic – Trajner: Vladimir Indjic – Trajner: Dejan Lukic

Derniers articles