25.5 C
Berne
mardi 23/07/2024

Skender Salihi, një figurë e dallueshme në peisazhin politik dhe shoqëror të Gjenevës vazhdin me tubime dhe debate me qytetarët e kantonit

Gjenevë, 29 prill -Skender Salihi, një figurë e dallueshme në peisazhin politik dhe shoqëror të Gjenevës vazhdojne te shkruajn e mediat zvicerane, por edhe ato shqiptare sikur Le Canton27.ch dhe te tjerat në ballkan.

Përveç roli të tij si deputet në Këshillin e Madh të Gjenevës dhe hetues në policinë kantonale, ai përfaqëson një motor të vërtetë të dinamizmit në jetën kulturore dhe sociale të rajonit.

Nga 12 deri më 15 shtator 2024, angazhimi i tij shfaqet përmes organizimit të panairit të brokantit të Xenevez, në bashkëpunim me Shoqatën Profesionale të Brokantëve Xenevez.

Ngjitur me qetësinë e bukur të quajit Mont-Blanc, këtë panair është fryt i punës së palodhur dhe vizionit novator të Skender Salihi. Ajo është një takim i pashmangshëm për dashamirët e antikvitetit dhe pasionistët e zbulimeve unike.

Suksesi i shkëlqyeshëm i edicionit të kaluar, në vitin 2023, ka ngjitur ekipin organizativ, udhëhequr me kujdes nga Skender Salihi. Duke u bazuar në këtë përvojë, evenimenti premton edhe këtë vit për të kapur vizitorët, për të stimuluar ekonominë vendore dhe për të foruar lidhjet në komunitetin e Gjenevës.

Derniers articles