Pelé sërish në spital. Gazetari shqiptar qe kishte intervistuar, lutet per legjenden e futbollit botëror. Ja cfarë i kishte thënë për Kosovën dhe shqiptaret…

Legjenda e futbollit botëror Pele ne biesede me gaterin tone te njohur nderkombëtar Nefail Maliqin ne Gjenevë Berne, 22 dhjetor -Pele në gjendje të rëndë shëndetësore, eshte ky lajmi i fundit qe vjen nga Brazili. Shqetësimet për legjendën e futbollit brazilian Pelé po rriten sërish: ai ka nevojë sërish për më shumë kujdes dhe do t’i … Lire la suite de Pelé sërish në spital. Gazetari shqiptar qe kishte intervistuar, lutet per legjenden e futbollit botëror. Ja cfarë i kishte thënë për Kosovën dhe shqiptaret…