20.3 C
Berne
mardi 28/05/2024

Zvicra një partneri kyc me projekte të OKB-së në Shqipëri

Zvicra një partner kyc me projektet  per zhvillimi të OKB-së në Shqipëri

Gjenevë, 1 gusht -Qeveria Zvicerane është njëri nga partneret ky në projektet e axhendës së zhvillimit 2030, të OKB-së që zbatohet në Shqipëri, shkruan gazeta « Le Canton27.ch »

Në Ditën Kombëtare të Zvicrës, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, (PNUD) falenderon për partneritetin zviceran, në zbatimin e projekteve për të ndërtuar aftësitë e të rinjve për punë në Shqipëri e axhendë e zhvillimi 2030, që nuk len të rinjtë pas.

Sipas atsh , për të mbështetur Reformën Territoriale e Administrative dhe konsolidimin e saj, për të mbështetur grupet që rrezikojnë të mbeten pas si romët, personat me aftësi ndryshe, për të mbështetur Shqipërinë në betejën kundër COVID-19″.

“Faleminderit që jemi bashkë në përpjekjet për të avancuar axhendën e zhvillimit 2030 në Shqipëri, thekson PNUD.

Derniers articles