12.1 C
Berne
dimanche 23/06/2024

Zvicra mbështet trashëgiminë dhe kujtesën kulturore në Kosovë

Ekspozitë për trashëgiminë industriale të Trepçës dhe objektet historike në qytetin e Mitrovicës

Prishtinë, 24 janar – Zvicra dhe 7 Arte kanë kënaqësinë të njoftojnë hapjen e ekspozitës për trashëgiminë industriale të Trepçës dhe objektet historike në qytetin e Mitrovicës, (La Suisse soutient le patrimoine culturel et la mémoire au Kosovo) njofton nga Prishtina korrespondenti i gazetes zvicerane nen shqip Le Canton27.ch

Ekspozita mund të vizitohet në amfiteatrin e Fakultetit të Arkitekturës në Prishtinë deri më 31 janar. Ejani të mësoni më shumë për asetet kulturore dhe arkitekturore të Mitrovicës si dhe për historitë e ish-punëtorëve të Trepçës!

Derniers articles