7.9 C
Berne
jeudi 22/02/2024

Zvicer, nga sot (1 janar) prinderve te femijeve te posalindur ju mundesohet dy jave pushim

Berne, 1 janar -Këmbët e dy konglomerateve për incidencën e tyre që ndodhin nga 1 janari 2021. Këmbët e nxehtësisë gjithashtu kalojnë vendin. Kongregacioni për atësi i të dy seminareve del në dritë më 1 janar 2021, njofton gazeta zvicerane ne shqip «Le Canton27.ch»

Këshilli Federal përcakton datën e së Mërkurës. Projekti u nis nga 60.3% e popullsisë më 27 shtator. Teksti është fiksuar në një grup ditësh pune. Këto ditë kalojnë në gjashtë muaj pas sekuencës, në formën e blloqeve, në formën e gazetave të izoluara. Pushimet nuk janë për herën tjetër. Si një spital i lindjes, të gjitha paratë financohen nga ndihmat për ndarjen e fitimit (APG). Shtesa korrespondon me 80% të pagës, por maksimumi 196 franga në ditë. Shuma maksimale për dy serrat është 2,744 franga. APG shkon nga 0.45% në 05.%.

Për të shmangur mbytjen, ai duhet të punësohet me fitim në momentin e instiktit, në mënyrë që të mund të përdoret sikur të ishte i pavarur. Duhet të shmanget gjatë periudhës së dëmshme që i paraprinë foshnjërisë dhe shmang aktivitetin fitimprurës prej të paktën pesë muajsh. Oxhaqet gjithashtu rrjedhin drejtpërdrejt në sit.

Për ta bërë këtë, aura duhet të shenjtërohet në integritetin e saj dhe predikimet duhet të shndërrohen në një shtresë të vetme. Vendndodhja e atësisë nuk është një rast i përsëritjes së veprimtarisë fitimprurëse siç është rasti i vendndodhjes së amësisë. Në rast të shtrimit në spital të risisë për të paktën tre semestra, parakrahët nuk duhet të vonohen pas fillimit të shkarkimit nga shtesa e tyre.

Derniers articles

Gazeta zvicerane demanton Vucicin ne KS te OKB-se. NZZ: Numri i serbeve po zvogelohet jo vetem ne Kosove, por edhe ne Serbi!

Berne, 22 shkurt -Ka gjithnjë e më pak serbë që jetojnë në Kosovë - dhe në Serbi gjithashtu (In Kosovo leben immer weniger Serben...

Jehona e protestes se djeshme e opozites shqiptare dhe e fjalimit te liderit Sali Berisha ne mediat amerikane dhe botërore

Bernë, 21 shkrut -Jehona e protestes se djeshme e opozites shqiptare dhe e fjalimit te liderit Sali Berisha ne mediat amerikane dhe botërore. Gazeta...

Prof. Dr. Shefqet Krasniqi po «financon» (po ushqen me bukë) gazetarët dhe analistët. Mediat shqiptare: Imami që mund të behet president

Prishtinë, 21 shkurt -Imam Krasniqi autxor i dhjetar librfave shekncore dhe krah i luftes (UCK) po te themelonte parti te veten sot do t’i...

Shqiptaret ne Aarburg shenoi 16-vjetorin, Diten e Pamvaresise se Kosovës. Folesit falenderuan edhe Zvicren për mbeshtetje deri tek njohja

Aarburg, 19 shkrut  -Me emrin e Allahut (xh.h) Mëshiruesit, Mëshirplotit Të shtunën në mbrëmje, respektivisht më datë 17 shkurt 2024 në ambientet e Xhamisë...

Tri poezi nga poetja e re Arsinoi Zengo

"Lule shqerka" Do harroj një ditë Mes lotësh e pikëlluar Buzëqeshjen do ta ngrys Mallin do ta shuaj! Lule shqerën do nuhas Poshtë ndënë lëndinë Erën do tja marr Edhe pse ajo...