22.1 C
Berne
samedi 25/06/2022

Xhelozia qe mund te shkaktoj dem ne shendetit tone!

Shkruan: Prof. Vlora OBERTINCA

“ Xhelozia është një mendim që njeriun e ngrit në frekuenca të energjisë negative. Duke qëndruar në këtë frekuencë në vetëdijen kolektive njeriu lidhet më të gjithë njerëzit e tjerë anë e kënd globit tokësor, të cilët frekuentojnë në të njejtën energji negative.

Kështu, duke qëndruar në këtë gjendje më gjatë, njeriu mbledh edhe më shumë energji negative nga vetëdija kolektive meqë, aty shkëmbehen energji të njejta në mes vehte. Sa kalon më shumë kohë në atë frekuencë negative njeriu ngelet në një rreth vicioz dhe vështirë se mund të dal shpejtë nga aty, ngase me vetdëshirë tanimë ka krijuar një mostër negative të të menduarit negativ dhe shumë të dëmshëm për shëndetin e vet. Zakonisht, kjo mbledhje e helmit të panevojshëm e quajtur xhelozi, çon pas ca kohësh deri në sëmundje të rënda për shëndetin tonë.

Andaj, kthehuni kah mendimi i bukur për tjetrin dhe për çdo gjë që ju rrethon. Në këtë mënyrë tërheqni me mendjen tuaj bekime të mëdha që nga pasuria, lumturia dhe shëndeti i mirë. Atë dëshirë apo mendim që e lironi nga koka juaj, sigurisht do kthehet tek ju në intenzitet të njejtë siç e keni liruar. Gëzojuni sukseseve të tjerëve, që suksesi t’ ju gjej juve, gëzojuni tê mirave të tjerëve që të mirat t’ ju gjejnë juve. Filloni nga sot ti tërheqni bekimet e bukura nga Universi”

Derniers articles

Lazim Destani takon ish-shefin e NATO-s Lordi George Robertson. Biseduan per Kosoven 23 vjet pas bombardimeve dhe shqiptaret ne Ballkan

I ftuar nga Rrjeti i Lidershipit Europian në Londër, ne Konferencën që po mbahet në ambientet e Parlamentit Britanik, pjesëmarrjes ishte edhe biznesmeni i...

Nga fjalimi i ministrit te  Shendetesise se Maqedonise Veriore z.Bekim Sali ne punimet e Asamblesë së 75-të se WHO

Gjeneve, UN 22 maj –Ne seline e Organizates Botere te Sendetesise ne Gjeneve po zhvillohen punimet gjashteditore (22–28 maj) e Asamblesë së 75-të se...

Nga punimet e Kongresit te XIV-të Europian te AMFE ne Shkup. Ministri i shendetesise Sali dhe presidentja Dollenberg: Te vazhdoje kjo tradite bashkepunimi me...

hkup, 23 qershor -Sot ne Skup u mbajtë me sukxsese Kongresi i XIV-të Europian nga Federata Mjekët Shqiptarë Europë , me udhëheqjen e shkëlqyer...

Psikologja ne Gjermani Shkendije Berisha-Pacolli: Pasojat e luftes ne Kosove edhe sot ndihen ne diaspore. Keta njerez me trauma kane nevoje per ne, dhe...

Shkendije Berishen-Pacolli Këshilltare e Psikologjise në ne Wirges te Gjermanise Shkendije Berishen-Pacolli nuk eshte emer i panjohur sidomos ne mjedisin ku jeton dhe veperon, ne...

Pacolli: Unë sfidoj këdo, sepse e verteta eshte ne anen time!

Shkruan: Behgjet PACOLLI «Nuk ka askush, as minister, ads kryeminister i ndonje qeverie e kushdo qofte ai, te cilit i kam keekuar ndonje favor, ku...