2 C
Berne
lundi 27/03/2023

Universiteti i Gjenevës (UniMail) hap një qendër shqyrtimi para provimit

Gjenevë, 9 janar (Drita Maliqi) -Nesër fillojne provimet universitare dimërore. Për të qenë në gjendje t’i nënshtrohen testeve, të cilat do të zhvillohen personalisht, studentët duhet të tregojnë dëshmi të vaksinimit, kurimit ose test negativ, njfotn gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Për të bërë gati studentët për të dhënë provimet e tyre, qendra e testimit Uni Mail është funksionale të shtunën.

Megjithatë, qendrat e testimit në Gjenevë janë të mbingarkuar dhe afatet për emërimet dhe marrjen e rezultateve tani numërohen me ditë. Për të zbutur këtë problem, Universiteti i Gjenevës ka njoftuar se qendra e testimit Uni Mail do të jetë e hapur këtë të shtunë, nga ora 10:00 deri në orën 16:00.

Sipas “Tribune de Genève”, do të kryhen analizat e pështymës, rezultatet e të cilave do të komunikohen brenda 24 orëve dhe do të qëndrojnë të vlefshme për 72 orë. Kjo duhet t’i lejojë studentët të fillojnë me qetësi provimet të hënën. Gjatë testimit nxënësit duhet të jenë të maskuar. Nëse distancat mund të respektohen, maska ​​mund të hiqet gjatë provimeve me gojë.

Derniers articles

Fabienne Fischer: Shqiptarët e kantonit të Gjenevës nuk janë vetëm shembull integrimi, por edhe ambasadorë të vendit të tyre

Këshilltarja e Shtetit znj. Fabienne Fischer në bisedë me kryeredaktoren e gazetës zvicerane në shqip Le Canton27.ch Intervistë me znj. Fabienne Fischer, këshilltare shtetërore, departament...

Deputeti zviceran Emmanuel Deonna: Kosovarët meritojnë më shumë njohje në Gjenevë dhe Zvicër

Deputeti zviceran Emmanuel Deonna në bisedë me kryeredaktorin e gazetës zvicerane-shqiptare Le Canton27.ch Emmanuel Deonna, deputet i Këshillit të Madh të Gjenevës, është një kandidat...

Fabienne Fischer: Les Albanais du canton de Genève ne sont pas seulement un exemple d’intégration, mais aussi des ambassadeurs de leur pays

Conseillère d’Etat Mme. Fabienne Fischer en conversation avec la rédacteur en chef du journal suisse en albanais Le Canton27.ch Interview avec Mme. Fabienne Fischer, Conseillère...

Le député suisse Emmanuel Deonna: Les Kosovars méritent plus de reconnaissance à Geneve et en Suisse

Le député suisse Emmanuel Deonna en conversation avec le rédacteur en chef du journal suisse albanais Le Canton27.ch Emmanuel Deonna, député au Grand Conseil genevois,...

Nga intervista ekskluzive me ambasadorin amerikan Christofer Hill / Ja cfare thoshte ai dikur për Serbinë, Kosovën dhe Luginen e Presheves dhe cfare sot.. 

Ambasadori amerikan Christofer Hill në bisedë me redaktorinm e gazetes zvicerane ne shqip Le canton27.ch   Bernë, 27 mars -Para 24 vitesh, pikrisht me 6 shkurt...