14.1 C
Berne
mardi 18/06/2024

U mbajt mbledhja e katërtë me radhë e kryesisë së Degës së PDK-së në Zvicër. Xhaka: Vazhdojme ta ndihmojme Kosoven!

Cyrih, 11 dhjetor -Kryetari i Degës së PDK-së në Zvicër z.Xhaka i falenderoj kryesinë për angazhimin dhe punën e madhe të bërë në këtë Degë dhe kërkojë që kjo punë të vazhdojë kështu me përkushtim të madh që ta ndihmojë Kosovën dhe Partinë Demokratike të Kosovës, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Në këtë mbledhje u miratua raporti i punës së Degës, i përpiluar nga sekretari i përgjithshëm z.Kadriaj, ky raport përfshin periudhen që nga marria e detyrave të kryesisë nga data 26.06.2022 deri me datën 11.12.2022.

Në këtë mbledhje u zgjodh sekretar për Arsim dhe studentë, anëtar i kryesisë, Drin Çeku i cili ka diplomuar në “Fakultetin Ekonomik”, pranë Universitetit të Liechtenstein.

U mor vendim për ta thirrur mbledhje të Këshilit Drejtues me 29.01.2023.

U zgjodh komisioni për organizimin e përvjetorin e 15 të pavarësisë së Kosovës 17 Shkurti.

Po ashtu në fund ishte organizuar edhe një koktej nga nëndega PDK Zürich me rastin e përmbyljes së vitit 2022.

Me respekt, kryesia e Degës PDK Zvicër.

Derniers articles