3 C
Berne
mardi 21/03/2023

The former president of Kosovo, the Swiss Pacolli, told the newspaper Le Canton27.ch: If Xhaka is punished by FIFA, I will pay the fine

Lugano, December 4 – The former president of Kosovo, the well-known Swiss businessman Behgjet Pacolli told the Albanian-language Swiss newspaper Le Canton27.ch about the dilemma of whether Switzerland’s captain, Granit Xhaka, could be punished by FIFA for wearing the « Jashari » jersey. after the extraordinary victory of Switzerland, eliminating Serbia from the World Cup.

When asked about any punishment imposed by FIFA, Mr. Pacolli said that « in case FIFA takes such an improper action, I will pay for the captain of the Swiss national team, Granit Xhaka, from my pocket. » He will do this in the name of the Albanian and Swiss people who have raised our image in the international arena by promoting the football of the Swiss NATI team.. »

« I personally announced this to Granit today. Now we move on and wish them continued luck against Portugal », Mr. Pacolli said in the end

Derniers articles

Shefi OKB-se mbeshtet marreveshjen e Ohrit mes dy shteteve fqinje Kosoves dhe Serbise

Berne, 20 mars -Sekretari i Përgjithshëm mirëpret njoftimin e fundit nga Bashkimi Evropian për një marrëveshje nga palët për zbatimin e Marrëveshjes për rrugën...

Nga Brukseli ne Ohër, Zotimi gojor ka peshe!..

Shkruan: Muhamet MAVRAJ Zotimi gojor ka peshe, por eshte dicka tjeter nga nenshkrimi i dokumenteve. Dialogu, bisedimet, takimet jane me te mira sesa izolimet ose konfliktet...

Përfunduan diskutimet maratonike në Ohër mes Kurtit dhe Vucicit nën patronazhin e BE-së. Arrihet marreveshje, por presidenti serb refuzoi te nenshkruaj

Oher, 18 mars -Rundi i bisedimeve maratonike mes liderëve të Kosovës dhe Serbisë pas 12 oresh ka përfunduar. Mesohet se ka një dakordim mes...

Le Conseil fédéral adopte le rapport sur l’exercice du droit de vote depuis l’étranger

Berne, 17 mars Lors de sa séance du 17 mars 2023, le Conseil fédéral a adopté un rapport sur l’exercice du droit de vote...

Këshilli Federal miraton raportin për ushtrimin e të drejtës së votës nga jashtë

Bernë, 17 mars –Gjatë mbledhjes së 17 marsit 2023, Këshilli Federal miratoi një raport për ushtrimin e të drejtës së votës nga zviceranët jashtë...