12.5 C
Berne
mardi 21/05/2024

Të shtunen e ardhshme ne Prishtine mbahet tribunë me temen: Teknologjitë në zhvillim dhe ndikimi i tyre potencial në ekonomi

Tiranë, 10 maj –Me rastin e Konferencës së 2-të Studentore të organizuar nga Kolegji Universitar Instituti Kanadez i Teknologjisë ju ftojmë të merni pjesë në eventin special ku përfshihet një diskutim në formën e round table me titull: Teknologjitë në zhvillim dhe ndikimi i tyre potencial në ekonomi (Emerging Technologies and their potential Impact on the Economy), njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Tribuan e hapur ne fjale do te mabhet te shtunen e ardhshme  (13 maj 2023) ne Hotel Garden, duke filluar nga ora 13.00 – 14.30

Pjesë e saj do jenë ekspertë të njohur të fushës, media, staf të CIT si dhe shumë personalitete të bizneseve.  Qëllimi i këtij eventi është diskutim mes stafit akademik për ndërveprimin mes akademisë dhe industrisë për përballimin e sfidave të teknologjisë dhe ekonomisë. 

Ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në: 

+355 67 604 0791

administratoroffice@cit.edu.al

Derniers articles