19.9 C
Berne
lundi 20/05/2024

Të jeni të bindur se Sali Berisha nuk humbet asnjë betejë!

Nga Avni NEZAJ
    Ne vitin 1990 e nisi betejën me një nga regjimet më të egër diktatorial në botë dhe e fitoi. Nxori shqiptarët nga bataku i terrorit. Të jeni të bindur se Sali Berisha nuk humbet asnjë betejë. Ketë e ka treguar historia e tij, ka shkruar Avni Nezaj ne fb e tij, transmeton gazeta zvicerne Le Canton27.ch
Ne vtin 1997 nuk lejoji luftën civile pas revolucionit të armatosur tipik komunist dhe u tërhoq për tu rikthyer serish ne pushtet me votë të lirë 7 vjet më vonë. Duke u shënuar në historinë botërore si i vetemi lider që u largua me pushkë nga pushteti dhe u kthye me votë.
Në 2013 humbi zgjedhjet dhe dha leksion demokracie duke u tërhequr, pasi futi Shqipërinë në NATO, dhe çeli portat e Europës për shqiptarët.
Por se lënë rehat
Ne 2021 nje luftë e hapur kundër tij edhe mediatike edhe poltike e ndërkombëtarizuar tashmë nga klane majtiste antishqiptare dhe të lidhura me skuthëri financiare e trafiqe të paligjshme është hapur. Ne fakt luftën meditaike vemjet dhe lepirësit e pushtetit komunist, mutacionet e tyre, e kanë nisur 30 vjet më parë. Se nuk mund t’ia falnin atij shkuljen e diktaturës.
Ata shqiptarët i donin ushtarë dhe Dele. Ai u dha lirinë. Kjo ishte e papranueshme për bllokun dhe sahanxhinjtë e tij.
Të jeni të bindur se Sali Berisha nuk humbet asnjë betejë. Ketë e ka treguar historia e tij.
Kaq…

Derniers articles