20.4 C
Berne
mardi 18/06/2024

Shqipe Krasniqi nga AKR angazhohet për një Lipjan më të zhvilluar me prijes serioz dhe profesional

Prishitnë, 4 shtator -Shqipe Krasniqi nga radhët e AKR-së në Lipjan, kordinatoorja e parë e nje partie ne kete komunë, është bartëse e listës për asamble komunale në zgjedhjet që do të mbahen në tetor të këtij viti, ajo qe tashg ka shpalosur programin e AKR-ës qe pë rprioritet ka zhvillimin ekonomik, rregullimin urbanistik si dhe përmiresimin e sherbimeve komunale,  njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch

Krasniqi ka shkruar se programi i AKR-ës në fokus e ka zhvillimin ekonomik, rregullimin urbanistik si dhe përmiresimin e sherbimeve komunale. « AKR është pragmatike, do të punojmë për të nxitur punësim. Behgjet Pacolli din më së miri me rregullu jetën e njerëzve. Edhe kete e ka dëshmuar me mija vende pune në tërë Kosovën dhe më gjerë. … » ka thëne filliminisht për gazeten zvicerane Le Canton27.ch znj.Krasniqi, bartëse e listës për asamble komunale në zgjedhjet që do të mbahen në tetor të këtij viti.

Shqipe Krasniqi angazhohet per nje Lipjan me te zhvilluar me prijes serioz dhe profesionmal

Te dashur miq e qytetare te Lipjanit, me shume kenaqesi ju njoftoj se jam bartese e listes se kandidateve te AKR-es per Kuvendin Komunal.

Lipjani perballet me shume probleme urbanistike dhe te sherbimeve komunale, andaj kemi nevoje per nje model te ri, per te zgjidhur sfidat e perditshme dhe per te sjelle me shume investime dhe me shume zhvillim ne qytet dhe nje jete me te mire per qytetaret e qytetit dhe komunes ne teresi.

Programi i AKR-es ne fokus e ka zhvillimin ekonomik, rregullimin urbanistik si dhe permiresimin e sherbimeve komunale.

Une dhe lista e jone e kandidateve, do te angazhohemi me perkushtimin me te madh dhe me tere qenjen tone qe ta jetesojme programin e AKR’-es per komunen e Lipjanit, ne veçanti kur kemi te bejme me krijimin e kushteve per thithjen e sa ma shume investimeve nga jasht, qe mundesojne nji zhvillim te mirefillt ekonomik dhe krijimin e vendeve te shumta te punes.

Ju premtojme se do jemi zeri i te gjithe qytetareve Lipjanas, perfaqsues te denje te tyre, per avansimin dhe permiresimin e kushteve per nje jete me te mire!
Na prifte e mbara!

Përfaqesuesja nga Lipjan Shqipe Krasniqi ne mesazhin e saj drejtuar qytetareve ka shkruar: 

Të nderuar qytetar të Lipjanit
« Kam kënaqësin të ju informojë se si koordinatore e degës së AKR-së në Lipjan kam marrë bekimin e qendrës që unë të jem BARTËSE e listës në garën për asambleist për Kuvendin Komunal në Lipjan. Të jesh përfaqsues i qytetarëve sa është privilegj po aq është edhe përgjegjësi ndaj kërkesave të tyre. Një detyrë si kjo kërkon dije dhe përkushtim si kritere bazë për përfaqsim dinjitoz. E vetëdijshme se secila garë mban në vete peshën e saj të rendë, sot, unë do t‘a kërkoja përkrahjen nga ju që kjo nesër për mua të jetë edhe më e lehtë. Faleminderit secilit nga ju paraprakisht. Me shumë respekt !.. »

“Komunës sonë i duhen njerëz me ekspertizë për çështjet e rëndësishme. Ne nuk kemi kohë për eksperimente. Ne nuk e kemi luksin të tolerojmë korrupsionin. Angazhohem për llogaridhënie dhe tolerancë në qeverisje. Angazhohem për për të gjetur zgjidhjet më të mira për arsim, çështje sociale dhe të rinisë, si dhe shërbimeve për qytetarë. Me ju, për ju!” ka thne en fund Shqipe Krasniqi.

Aucune description disponible.

Derniers articles