22.3 C
Berne
mardi 18/06/2024

Shefi i diplomacise zvicerane takon afaristin e njohur shqiptar Esat Lika, patron i kompanise gjiganteske – LIKA Group AG

Bernë, 3 shtator -Esat Lika, CEO dhe pronar i LIKA Group AG, cila është një shembull integrimi dhe lider ndertimi në Zvicër ehste rputur sot nga shefi i diplomacise se Konfderates zvtcerane Iganto Cassis, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Puna e palodhshme, përkushtimi maksimal i mërgimtarëve tanë sot mundësuan krijimin e bizneseve më të fuqishme ne Europë. Ndër më të suksesshmit është padyshim edhe gjiganti shqipëtar ne sferën e ndërtimtarisë kompania LIKA Group AG.
Shqipëtarët në majat më të larta të susksesit në Zvicërr
Foto nga takimi i mikut tim Esat Beqë Lika me kryetarin e Zvicrres Ignazio Cassis.

Ky takim është realizuar në kuadrin e takimit të afaristëve të një klubi më të madh të biznesit në Zvicër.

Esat Lika, CEO i kompanisë, ka prezantuar me fjale te shjkurtëra historikun e veprimtarise dhe suksxeset të kompanisë, e cila ka shënuar nje progres te shpejtë në sektorin e patundshmërive dhe ndërtimeve ne territorin e  Zvicrës.

Afarsiti i suksessem shiptare z.Lika ka faldneruar qvreine zvcerane për mundësitë që i ka ofruar shteti helevtik për të avancuar biznesin e tij. Kurse keshilli federal z.Cassis ka vbledresuar larte angazhimin dhe  suksesin e një kompanie që drejtohet nga një përfaqesues i nje komuniteti te madhe dhe te zot në Zvicër, siq jane shqiptarët.

Gazeta zvcerane Le cantopn27.ch  ka mesuar se z.Lika, patron i Group AG se e ka ftuar diplomatin zviceran Cassis, për një vizitë në kompaninë e tij gjiganteske.

Derniers articles