20.3 C
Berne
mardi 28/05/2024

Së shpejti edhe nje televizion shqiptar ne ballkan. Pas Amerikës, AA Vision do të fillojë punën edhe në Kosovë

Nga Amerika ne ballkan: Kane janë drejtuesit e TV AA – Vëllezirt Qazim dhe Lulzim Doda 
New York/Bernë, 20 maj -Ne Kosove ka pak apo shume televizione, shpesh eshte debatzuar me kete ceshtje. Por nje gje dihet dhe eshte mese e sigurt se konkurrenca nxjerr profesiuonalen dhe sa me shume media, ne kete rast televizione jemi me afer te vertetës qe qon vendin drejt nje shteti funsional dhe demokratik
Së shpejti edhe nje televizion shqiptar ne ballkan. Tash e tutje edhe AA Vision, pas Amerikës,  do të fillojë punën në Prishtinë dhe Kosovë. Drejtori i AA Vision në Prishtinë Lulzim Doda zotohet se kanali televiziv AA Vision do të transmetohet edhe në Kosovë, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch
Poashtu, AA Vision do të ketë shtrirje të biznesit edhe në fusha të tjera duke filluar nga konsulenca, përkthime, tregëti ndërkombëtare dhe patundshmëri. Zyra e AA Vision në Kosovë do të jetë afër Royal Mall në Prishtinë.

Derniers articles