12.3 C
Berne
lundi 27/05/2024

Philippe Morel: Në vitin 2030, qyteti i Gjenevës është shumë i ndryshëm nga ai që ishte në vitin 2023

Gjeneve, 30 mars -Rrugët janë më të pastra, transporti publik është më i shpejtë dhe më i besueshëm dhe cilësia e jetës është rritur në mënyrë dramatike. Por disa vite më parë, situata ishte krejt ndryshe.

Në vitin 2023, Gjeneva po përballej me sfida të mëdha.
Pabarazitë sociale ishin në rritje, strehimi i përballueshëm ishte i pakët dhe përkeqësimi i mjedisit ishte alarmant.

Zgjedhjet e atij viti ishin më të rëndësishme se kurrë,

dhe qytetarët e Gjenevës duhej të zgjidhnin një parti që mund të ndihmonte në zgjidhjen e këtyre problemeve.
Ishte atëherë që Lëvizja Qytetare e Gjenevës,

Lista nr. 7,

Ata premtuan se do të përfaqësojnë interesat e të gjithë qytetarëve dhe do të punojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në çdo lagje.

Ata ofruan zgjidhje konkrete për zgjidhjen e problemeve më urgjente të qytetit dhe bënë thirrje për veprim nga të gjithë qytetarët për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Gjenevën.

Pavarësisht dyshimeve dhe paqartësive, qytetarët e Gjenevës votuan për Lëvizjen Citoyens Genevois, Lista nr 7.

Dhe ishte zgjedhja e duhur.

Gjatë viteve, Mouvement Citoyens Genevois ka punuar shumë për të përmbushur premtimet e saj elektorale. Ata kanë zbatuar politika sociale më të drejta,
qasje e lehtësuar në strehim të përballueshëm

dhe kanë nisur shumë projekte mjedisore për të ruajtur bukurinë natyrore të qytetit.

Në vitin 2030, Gjeneva do të jetë një qytet më i fortë, më i drejtë dhe më i bashkuar falë veprimeve të Lëvizjes Citoyens Genevois, Lista nr 7.

Qytetarët e Gjenevës gëzohen për zgjedhjen e tyre në zgjedhjet e 2023,

sepse ata ndoqën intuitën e tyre dhe votuan për partinë që kishte vizionin më të qartë për të ardhmen e qytetit të tyre të dashur.

Derniers articles